Feedback Privé Consults

Dankjulliewel lieve Paul en Myriam, voor jullie warme ontvangst gisteren, en de sessies bij Paul, het was heel mooi!  Ook mijn zoon en ik hadden samen een heerlijke dag, en na afloop ook een mooi gesprek door hetgeen Paul hem had verteld. Het gaf een mooie opening voor iets wat mij al langer pijn deed, en waarvan mijn zoon bij Paul aangaf waar hij als kind last van had. Dat was een wonderlijk 'bij-effect' van de sessie omdat we er samen waren. Deze manier van kijken naar bijv allergie is geheel nieuw voor hem en hij heeft ook wel moeite om deze 'shift' te maken, maar ik zal waar ik kan hem hierbij ondersteunen. Ik heb weer nieuwe tools om mezelf nog meer te verwelkomen en omarmen in alles en ga door in dit proces. Ik vind het een machtig mooie weg om af te leggen en geniet met volle teugen. Ik ben dankbaar dat ik in mijn zoektocht bij jullie terecht ben gekomen en mag luisteren naar en leren van het gedachtengoed van Paul. 

Een privé consult bij Paul veranderde mijn leven. Ik ben zo dankbaar maar ook zo geïnspireerd geraakt dat ik nu alle workshops bij hem aan het volgen ben en ook mensen help.

Ik stelde het boeken van een privé sessie altijd maar uit omwille van de verre reistijd voor mij. Uiteindelijk volgde ik dicht bij me in de buurt heel wat sessies, maar ik wist eigenlijk heel diep van binnen dat ik toch bij Paul terecht moest. Dus...eindelijk! En ja enthousiast en herboren na 1 sessie! Had ik het van in het begin gedaan had ik minder tijd kwijt geweest.  


Maak een gratis website.