Paul 85 jaar

Wie jarig is trakteert:

             Een filmpje: De Reiki zelfbehandeling

Audio opnames:  Paters Paul

                                                 Een Munay Ki Journey

                                                                De Reiki zelfbehandeling audio

     Aangevuld album, er komen nu en dan nog foto's toe,   Klik hier voor het foto album:

Speech: Paul zijn succesvolle carrière:

 • Paul is altijd geïnteresseerd en gefascineerd geweest door dingen die buiten het normale lagen.
 • Alles begon bij Piramide energie. Hij ging de piramide energie ervaren, zelf testen en vertrok naar Egypte waar hij een ontmoeting kon hebben met de minister van toerisme van Egypte, die zei……."You look more like ancient Egypts than most Egyptiens do now."Hij is misschien één van de enige die op de top van de piramide van Cheops gelegen heeft gedurende de nacht en daarna in de sarcofaag ging liggen. Paul schreef enkele piramide boekjes en kwam zo bij Ank Hermes terecht. Paul zijn piramide boekje behoort tot de top 10 best verkochte boekjes van Ank Hermes, hij kreeg van Paul Kluwer, de oprichter van Ank Hermes de ere titel Paultje Piramide. De piramide energie was een groot suc6 maar bij enkelingen werkte dit niet. Het triggerde hem en hij dacht: "Wat doet die persoon om het niet te laten werken?"

 • Om een antwoord te vinden op die vraag trok hij naar Amerika om NLP te gaan bestuderen. Hij kreeg les bij de grondleggers van NLP: Richard Bandler, John Grinder, en Anné Linden. Anne Linden stimuleerde hem om in Europa NLP opleidingen te beginnen geven en kwam zelfs de eerste keer assisteren en het examen afnemen van de eerste groep cursisten. Ze was zeer verbaasd over het hoge niveau van deze pas opgeleiden door Paul. Paul heeft heel wat groepen NLP-practitioners en NLP- Masters opgeleid. Via NLP heeft Paul duizenden mensen geleerd HOE ze zichzelf konden bevrijden van allergie en daarom kreeg Paul ook de ere titel ALLERGIE GOEROE. Hij presenteerde deze techniek ook op TV in de VTM show, de wondere wereld van Ingeborg, waar hij 10 mensen leerde zichzelf te bevrijden van allergie. Paul heeft altijd het principe toegepast: 'het is beter een hongerige te leren vissen dan hem een vis te geven'. Daarom leren we verschillende healings-technieken ook aan in onze dag-workshops.
 • Paul trok ook naar Tibet en leerde daar mediteren en boventoonzingen. Hij wil graag boventoonzingen voor jullie.
 • Het zingen van de Ohm past hierbij. Ohm is het eerste geluid van de schepping. Ohm sluit ons aan bij de stroom. Laten we samen de Ohm zingen als start van deze verbindende namiddag. Er ontstaat hierdoor een bepaalde vibratie, een veld van verbinding.
 • Paul is ook Reiki Master. Op het Reiki congres in Nederland brak Don Beacham, de man van Anneli Twan, de voornaamste spreekster, zijn 'Heilig Hout zijn Willow funghi in 2, en gaf de helft aan Paul, die dit stom verbaasd aannam, en dit sindsdien dag en nacht om zijn hals draagt. Paul zegt dat hij zijn zeer oude liefde voor Reiki hierdoor herontdekt heeft. Hij kwam door het dragen van dit heilig hout terug in contact met zijn Reiki Master inwijding in Stonehenge ooit lang geleden. We zijn beiden meervoudig Reiki Master, en volgden verschillende Reiki stromingen. We geven enkel de Usui Reiki als cursussen maar we leerden waardevolle dingen die we op onze Beleef-dagen en Terugkom-dagen graag delen als extra met onze cursisten. Een zeer geliefkoosd item bij de terugkomdagen is het Jumon zingen. Oorspronkelijk leerde Mikao Usui zijn studenten de energieën op te roepen door het gebruik van klank. Het gebruik van Jumon zingen is een voorganger van het gebruik van de Reiki symbolen maar wordt niet aangeleerd via de Usui reiki die door Takata naar het Westen gebracht werd. Daarom is deze techniek minder bekend. Deze techniek wordt wel nog in Japan onderwezen. Jumon zingen is een daad van toewijding. Door Jumon zingen versterk je jouw band met de Bron en slijp je deze verbondenheid met de bron en met elkaar als een diamant. We nodigen je uit om Samen Jumon te zingen en te voelen wat dit met je doet. We zingen CKR maar enkel de klinkers: o, u ,ei.
 • Paul heeft een liefde voor Hawaï. Hij haalde de laatste Kahuna, Mornha, priesteres genezer, van Hawaï naar Amsterdam zodat we konden kennis maken met Ho'oponopono. Weinigen waren toen geïnteresseerd in ho'oponopono. Paul was altijd zijn tijd ver vooruit in alles. Paul zijn moeder heeft in WO1 in Engeland in een kostschool gezeten omdat bompa daar aan vliegtuigen werkte. Dit maakte dat ze dus heel vlot Engels kon, ze kon ook typen wat in die tijd een bijzonder iets was. Paul zijn moeder vertaalde het originele ho'oponoponoboek van het Engels naar het Nederlands. Ze lieten toen 500 boekjes drukken maar er was geen belangstelling. Er werden 480 boekjes aan de scouts gegeven voor de papierslag. Nu is ho'oponopono populair. We hebben een origineel boekje terug gescand voor wie belangstelling zou hebben. Lied.
 • Paul heeft niet alleen NLP practioners en NLP master opgeleid maar hij was ook een inspiratiebron voor mensen zoals Roy Martina. Roy wil microfoon.
 • Uiteraard is Paul op de eerste plaats Sjamaan. Hij trok naar Peru. Hij werd ingewijd door oa Don Alejandro en Alberto Villoldo. Don Alejandro vond het een eer om op Paul zijn feest te mogen zijn. Aan hen het woord. Ceremonie
 • Buffet is geopend.
 • Klankbad door de fantastische klankheler Rasmus Crab. (www.thegoldentree.be/)
 • Veerkracht stoel yoga door de fantastische yoga lerares Nadia Van Wiele van Nadia Resilience Veerkracht.
 • Buffet terug
 • Paul: Dank dank dank aan de mensen van het feest comité Rita, Anne Marie, Nadia, Chantal, Alysia , Quinten, Do.
 • Paul: Dank dank dank aan voor jullie komst.
 • Alysia: Paul creëert wonderen. Daarom zouden we graag afsluiten met een lied van Stevie Wonder: Happy Birthday


GRATIS MAAR INSCHRIJVEN IS ECHT NOODZAKELIJK:

Laatste dagen waarop je kan inschrijven voor Paul zijn 85 ste verjaardag.Je bent uitgenodigd op dit feestje.We willen Paul samen met jou in een dessert buffetje zetten.Daar wij geen zicht hebben hoeveel mensen wij mogen verwachtenwillen we het idee van Paul in een buffetje zetten 'letterlijk' opnemen.Daarom durven wij vragen een dessertje of een drankje mee te brengenin plaats van een geschenkje.Wij zorgen voor een prachtige locatie met een grote tafelen samen toveren we hier een dessert-buffet mee.Andere cadeautjes hoeven niet, uw aanwezigheid is het grootste geschenk.                                                        We maken er een verbindende namiddag van.                                                                                          Er is terug een klankbad met klankschalen door de fantastische klankheler Rasmus Crab. (www.thegoldentree.be/) We mogen ook genieten van een korte sessie Veerkracht stoel yoga door de                          fantastische yoga lerares Nadia Van Wiele van Nadia Resilience Veerkracht | Facebook..                                               En ....... we hebben nog een gast maar dit is zelfs voor Paul nog een verrassing.

Welkom 9 mei om 14 u tot 18 uErfgoedhuis Moortsele,Antoniusplein 10,9860 Oosterzele Graag een seintje als jullie erbij willen zijn,Ken je mensen die blij zouden zijn met deze informatie ?stuur de mail dan gerust door.Het feestcomité: Anne Marie, Rita, Chantal,Alysia , Quinten, Nadia, Do, en Myr-I-am Wil er graag bij zijn,aarzel dan niet ons te verwittigen zodat we je kunnen meetellen.
Hier een impressie naar het vorige verjaardagsfeestje: 

Paul 80Maak een gratis website.