Paul De NLP master trainer

Na een klassieke opleiding en een bloeiende carrière in de zakenwereld, begon Paul Liekens in de jaren 70 met de studie van piramide energie en deed daar zijn interesse op voor alle bewustzijnsverruimende studies. Door de piramide energie gebeurden er spectaculaire genezingen. Toch was er hier en daar iemand waarbij deze helende energie nauwelijks effect had. Dit verbaasde Paul en daardoor ging hij zich afvragen: "Wat doet iemand om deze helende energie niet toe te laten?"

Zo kwam hij bij NLP terecht, de studie van het onderbewuste, die alle lichaamsprocessen regelt.

Hij volgde de opleiding en werd gecertificeerd als NLP-Trainer door Anne Linden van het New York Training Institute voor NLP (NYTI). Omdat deze materie hem zo boeide volgde hij ook trainingen bij Dr. Richard Bandler, grondlegger van NLP, John Grindler, Robert Dilts en anderen.

Hij startte zijn eigen NLP-opleiding instituut: "Heart Systems" en certificeerde zelf zo een 700 mensen.

Hij wordt soms de Peet Vader van de NLP genoemd.

Paul geeft geen volledige opleidingen meer, enkel nog thema workshop dagen, die zeer transformerend en praktisch zijn: allergie oplossen in één sessie, beperkende emoties en angsten en fobieën ompolen tot krachtbronnen, eigen waarde her-opwaarderen, voor mensen die het moe-zijn moezijn de vitaliserende krachtbron activeren. 


Meer info van de verschillende items die aan bod komen als dagworkshop: klik

Maak een gratis website.