NLP en Allergie

Uitgegeven in eigen beheer


Te oordelen naar berichten in de krant en op de tv lijkt allergie een kwaal die steeds meer mensen teistert. De farmaceutische industrie heeft inmiddels een arsenaal aan pillen, spuiten en snuivers ontwikkeld die op een comfortabele manier de symptomen bestrijden. Een voorbeeld: iemand heeft een allergie voor honden en neemt al 34 jaar antihistamine en cortisone. Telkens geeft dat onmiddelijk verlichting van symptomen, zonder dat de oorzaak wordt weggenomen.

NLP en allergie van Paul Liekens helpt de lezer zelf de oorzaak en oorsprong van de allergische reactie te vinden om vervolgens een methode aan te reiken om die oorzaak te herprogrammeren.

Het is Paul Liekens gelukt om acht personen die niets van NLP afwisten, binnen enkele uren op te leiden om zichzelf van een allergie af te helpen tijdens een live VTM-televisieprogramma in mei 1999.

In dit ankertje krijg je al lezer stap voor stap inzicht in het mechanisme van allergie, zodat je jezelf ervan af kunt helpen. En mocht dat niet meteen lukken, dan kun je eventueel een beroep doen op een dertigtal coaches, verspreid over Belgie en Nederland om je te begeleiden.


Maak een gratis website.